Belastingadvies en administratie Dronten en omstreken

Financiële administratie en belastingadvies

 

Administratieve ondersteuning en begeleiding ondernemers

Onze werkzaamheden richten zich ook op ondernemers die tussen de onderneming en hun accountant op zoek zijn naar een schakel die de communicatie tussen beide verbeterd. Om met u samen de aanlevering naar de accountant te verzorgen kan dit uiteindelijk tot kostenbesparing en minder stress leiden. 

 

Waar kunt u zoal aan denken:

Welke stukken moet ik aanleveren voor de jaarrekening?

Zijn er werkzaamheden die ik al zelf kan voorbereiden?

Wat is de achtergrond van de aanlevering van de stukken?

Wil de accountant de stukken op papier of digitaal?

Welke aansluitingen zal de accountant maken en zijn deze aansluitingen al door mijzelf voor te bereiden?

Gezien mijn jarenlange ervaring op diverse accountantskantoren kan ik u daarbij verder helpen om de aanlevering te vergemakkelijken.

Advisering

Vragen die je als ondernemer graag wilt overleggen met deskundigen zijn er altijd. Een klankbord voor de ondernemer zijn, behoort tot de dienstverlening die  wij aanbieden. 

De advisering geldt met name voor administratieve en financiële aangelegenheden. Maar het kan wel eens voorkomen dat het onderwerp een geheel andere kant op gaat, omdat daar dan even net iets meer behoefte aan is. Helemaal geen bezwaar. Het hoort bij de persoonlijke en directe aanpak die wij nastreven in onze dienstverlening.

Door samenwerkingsverbanden aan aan te gaan met andere kantoren en personen kunnen de kosten in de hand gehouden worden. De ondernemer betaald dan alleen de kosten van deskundigheid voor zijn uren en wordt minder geconfronteerd met overhead uren binnen de organisatie. De tarieven van het inlenen/inhuren van externe deskundigheid is heel verschillend en zal tussen de € 75 en € 300 kunnen liggen afhankelijk welke kwestie speelt.