Belastingadvies en administratie Dronten en omstreken

Financiële administratie en belastingadvies

 

Boekhouding en financiële administratie

Uit de wetgeving komt naar voren dat iedere onderneming een administratie moet bijhouden. De wijze waarop dit moet gebeuren is per onderneming verschillend. Belangrijk is dat zowel intern als extern de informatie juist is. 

Een keuze voor de juiste inrichting van de financiële administratie is dan ook de eerste stap. Het voeren van de administratie kan door de ondernemer of personeel  binnen de onderneming zelf gebeuren. Tot hoever men deze werkzaamheden zelf wil uitvoeren is persoonlijk. De één wil er weinig mee te doen hebben en een andere ondernemer wil hier juist het fijne van weten en daar ook tijd insteken.

Steeds meer ondernemers willen niet achteraf geconfronteerd worden met jaarcijfers, maar willen up to date zijn met de informatie. Dat wil zeggen dat de administratie dagelijks op orde moet zijn. Door te werken met maand- of kwartaalcijfers kan men de organisatie eerder sturen. 

Wij kunnen  u hierbij adviseren en assisteren om voor uw onderneming tot een juiste keus te komen. 

KAAS Dienstverlening is niet gebonden aan één boekhoudpakket, maar wil de keuze van het financieel pakket laten afhangen van wat het best past bij de onderneming.

Natuurlijk kunt u het ook geheel uitbesteden en alleen de basis zelf doen. Ook hierin kan KAAS dienstverlening als klassiek administratie- en belastingadvieskantoor u ondersteunen.