Belastingadvies en administratie Dronten en omstreken

Financiële administratie en belastingadvies

 

Contact

Openingstijden

Door flexibel te werken in tijd en locatie kent het kantoor geen vaste openingstijden of sluitingstijden. Een telefonische afspraak maken of via e-mail voorkomt teleurstellingen.

Vestigingsadres: De Dieze 34, 8253 PS Dronten

Telefoonnummer: 06-53162518

Postadres: Venkel 36, 8252 CH Dronten

Wilt u meer informatie over  de activiteiten van KAAS Dienstverlening hebben, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met: 

 P.J. (Peter) van Bussel

06-53162518

  

e-mailadres: info@kaasdienstverlening.nl


_____________________________________________________________________________________________

Op 8 september 2017 is de gehuurde ruimte officieel geopend door wethouder Dirk Minne Vis. Naast de mooie woorden en de goede reacties werd de KAAS aangesneden.

Zo'n 80 personen waren aanwezig bij de openingsreceptie.
Aangezien de ruimte met een tweetal andere ondernemers wordt gedeeld ontvingen wij als symbooi van samenwerken een mooi beeldje. 'Samen de KAAS hooghouden' zullen we maar zeggen.


Vanaf 10 juli 2017 is het adminstratiekantoor gevestigd aan De Dieze 34 in Dronten. Met de verhuizing is er een betere ontvangst, betere spreekruimte en werkruimte een feit. 

De ruimte is een flexplek die gedeeld wordt met twee andere ZZP-ers. Meer info is te zien en te horen door op onderstaande link te klikken.

Drie ondernemers verstigen zich aan de Dieze

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KAAS Dienstverlening was op 14 september 2016 actief op de ondernemersbeurs in De Meerpaal in Dronten. Belangstellenden konden letterlijk en figuurlijk genieten van de KAAS.