Belastingadvies en administratie Dronten en omstreken

Financiële administratie en belastingadvies

 

Welkom op de site van Administratiekantoor KAAS Dienstverlening

 Als je ziet dat je goede, nieuwe Kaas kunt vinden, verander je van richting


Ik verkoop KAAS.... Niet de kaas die je kunt eten, maar mijn KAAS is de term voor mijn diensten. Hoe vaak ik niet hoor 'Daar heb ik geen kaas van gegeten, dus doe jij het maar'. Ik bied mijn KAAS aan om ondernemers in het midden- en kleinbedrijf te assisteren. Mijn KAAS is administratieve en fiscale ondersteuning voor degene die daar behoefte aan hebben, waarbij het (mee-) denken binnen de organisatie  hierbij centraal staat.


KAAS Dienstverlening is een administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf waar ondernemers terecht kunnen voor werkzaamheden van hun financiële administratie, de loonadministratie en belastingaangiften. Voor zowel de zzp-er, de eenmanszaak of de directeur van een vennootschap biedt dit administratiekantoor voldoende mogelijkheden die flexibel en klantgericht worden ingevuld. Het persoonlijk contact is hierbij het uitgangspunt en daarom heen wordt in nauwe samenwerking de werkzaamheden ingevuld.  

Naast de verwerking van de financiële administratie en belastingaangiften kunt u ook terecht voor advisering op het gebied van b.v. organisatie en inrichting van uw onderneming. Door samenwerkingsver banden aan te gaan met andere administratie- en accountantskantoren is de dienstverlening uitgebreid en veelzijdig.

Het administratiekantoor voelt zich betrokken bij de samenleving en richt de werkzaamheden zoveel mogelijk in op de uitgangspunten van maatschappelijk ondernemen. Het meest zichtbaar hierin is dat de werkzaamheden transparant en helder worden uitgevoerd.

Mijn werkgebied is de gemeente Dronten, Noordoostpolder, Kampen, Lelystad, Zwolle, Harderwijk, Zeewolde en Almere. Ook buiten deze gebieden zijn er mogelijkheden.   

Mijn werkwijze kent ook zijn oorsprong uit het boekje  “wie heeft mijn kaas gepikt” van Spencer Johnson en Ken Blanchard, waarin mensen op een ludieke wijze geïnspireerd worden om te blijven zoeken naar oplossingen. Ik wil u daarbij graag ondersteunen. 

De algemene voorwaarden van KAAS Dienstverlening zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Door hier te klikken kunt u deze ook via deze website inzien.