Belastingadvies en administratie Dronten en omstreken

Financiële administratie en belastingadvies

 

Samenwerking

 

Vanwege de groei van mijn onderneming is gezocht naar uitbreiding van de dienstverlening. Vanaf 1 januari 2018 zijn een deel van de activiteiten ondergebracht in administratiekantoor Team PM. In dit samenwerkingsverband kunnen wij verder groeien en is de continuïteit en voortgang van de werkzaamheden beter gewaarborgd. Voor meer informatie over Team PM verwijs ik u naar de website van Team PM. Klik hier 


Daarnaast is er een samenwerkingsverband in Zuidelijk Flevoland zodat ook cliënten van Almere en omstreken kunnen vertrouwen op continuïteit en voortgang van de werkzaamheden. Tevens is is deze vennootschap onder firma de loonadministratie ondergebracht.

Vestigingsadres Almere:

Regenboogweg 4, 1339 BE Almere (036-5212445)

Vestiging Dronten: 

De Dieze 34, 8253 PS Dronten (06-53162518)


De samenwerking met accountantskantoren in Flevoland kennen een minder formeel karakter zodat per opdracht gekozen kan worden bij welke dienstverlener eventuele kennis kan worden ingekocht. 

Vanaf 1 januari 2018 zal er nog een samenwerkingsverband worden aangegaan. Door de groei van afgelopen jaar is het nodig om nog een betere continuïteit voor cliënten te waarborgen en meer kennis te delen. Meer info volgt later.